Dv.18.1.19//20.30h//Xerrada + Kafeta les dones de Rojava i Jinwar// La fusteria de Vallcarca

Aquest divendres 18 volem apropar al barri una experiència feminista única al món. Juntament amb Azadî. Plataforma de Solidaritat amb el Poble Kurd organitzem una xerrada sobre La Revolució de les Dones de Rojava, i també sobre l’experiència del poble de dones que estan construint, Jinwar – Free Women’s Village Rojava. Comptarem amb Meike Nack, del Moviment Kurd de Dones.

La lluita de les dones kurdes s’ha fet mundialment famosa deguda a la seva resistència contra el Daesh a Síria, tot i això no tan sols s’han organitzat contra l’islamisme, sinó també contra el patriarcat i l’estat, per canviar la seva societat.

Ara mateix a Rojava (Nord de Síria), les dones kurdes estan duent a terme una revolució basada en la igualtat de gènere, l’ecologisme i la democràcia directa. Un exemple és Jinwar, el “poble de les dones lliures”, un espai construït per elles en mig de la guerra.

De tot això i més, en parlarem amb Meike Nack el divendres 18/1 a les 20:30 a la Fusteria de Vallcarca.

Dissabte 19/1 Azadî Plataforma organitzarà tota una jornada solidària amb el poble Kurd a Can Batlló. Més informació a Jornada de Solidaritat amb Rojava i el Kurdistan